Studimet Universitare "Bachelor"

string(610) "Smarty error: [in content:content_en line 331]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 331]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(610) "Smarty error: [in content:content_en line 653]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 653]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Programet e studimit  të Ciklit te Parë me kohë të plotë

 Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqerore (F.E.Sh.Sh.)


1.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Histori – Gjeografi

2.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Gjuhe - Letersise Shqipe

3.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Gjuhe Angleze

4.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Gjuhe Italiane

5.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Histori dhe Gjuhe Italiane

6.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Gjuhe Letersi dhe Qyteterim Grek

7.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Mesuesi per Arsimin Fillor Kl. I-VI

8.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Mesuesi per Arsimin Parashkollor

9.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Kontabilitet Finance

10.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Administrim Publik

11.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Turizmit

 

 

 Fakulteti i Shkencave te Natyres (F.SH.N)

 

1.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Matematike – Fizike

2.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Matematike – Informatike

3.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Teknologji Informacioni

4.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Fizike dhe Teknologji Informacioni

5.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Infermieri e Pergjithshme

6.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Infermieri Mami

7.   Program  studimi i Ciklit te Pare   Biologji – Kimi