Njoftime

RAPORT I  VLERESIMIT TE BRENDSHEM   Gjuhe Shqipe

RAPORT I  VLERESIMIT TE BRENDSHEM   MP Gjuhe Shqipe 

Thirrje per konference kombetare Pavaresia

KONFERENCA "Zhvillime gjuhesore dhe letrare ne peruidhen e Pavaresise"  do te zhvillohet me 24 tetor 2018

KONFERENCЁ SHKENCORE NDËRKOMBЁTARE

“KONTRIBUTI I PROF. REXHEP QOSJES NË KULTURËN SHQIPTARE”

30 TETOR 2017

Kliko:     Konference  

UNIVERSITETI “EQREM ÇABEJ”, GJIROKASTËR

SESIONI SHKENCOR "KONTRIBUTI I PROFESOR THOMA DHIMËS NË GJUHËSINË SHQIPTARE"

Në 65-vjetorin e lindjes së prof. Thoma Dhimës, Departamenti i Gjuhës Shqipe në Universitetin "Eqrem Çabej", në bashkëpunim me pjesëmarrës edhe nga qendra të tjera studimore, organizon më 25 prill 2017, ora 11. 00

Kumtesa