Njoftime


RAPORT I  VLERESIMIT TE BRENDSHEM   Gjuhe Letersi Shqipe

RAPORT I  VLERESIMIT TE BRENDSHEM   MP Gjuhe Letersi Shqipe

Thirrje per konference kombetare Pavaresia

KONFERENCA "Zhvillime gjuhesore dhe letrare ne peruidhen e Pavaresise"  do te zhvillohet me 24 tetor 2018

 

 

KONFERENCЁ SHKENCORE NDËRKOMBЁTARE

 

“KONTRIBUTI I PROF. REXHEP QOSJES NË KULTURËN SHQIPTARE”

 

30 TETOR 2017

Kliko:     Konference 

 

UNIVERSITETI “EQREM ÇABEJ”, GJIROKASTËR

Në sallën e konferencave shkencore “Mediateka”, nën drejtimin e Departamentit i Letërsisë të  Universitetit “Eqrem Çabej”, në datë 22 maj 2013, ora 900    u zhvillua Konferenca shkencore albanologjike ndërkombëtare me temë:       

                                “Një rilindje para Rilindjes”

               NJË INISIATIVË  e Universitetit të Gjirokastrës, nën kujdesin personal të

Rektorit Z. Gëzim Sala,         në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve Albanologjike, Tiranë, Università di Palermo, Itali, Università Calabria, Itali dhe Institutin Italian të Kulturës.

                                                       Kliko : Një rilindje para Rilindjes