Listat përfundimtare te studenteve per vitin e ri akademik

Lista  perfundimtare e studenteve Bachelor te  regjistruar sipas Fakulteteve

Klikoni te informoheni:

Lista e studenteve Bachelor F.E.SH.SH.

Lista e studenteve Bachelor F.SH.N.

 

Lista  perfundimtare e studenteve te regjistruar ne Master ne  F.E.SH.SH.

 Klikoni qe te informoheni:

Lista e studenteve Master Profesional

Lista e studenteve Master Shkencor

Klikoni per:

vendim per kandidatet fitues per kandidatet fitues,program te dyte dhe transferim studimesh. FSHN