Informacion

Mund te informoheni me oraret per te tre departamentet:


Ekonomiku  BACHELOR

                Administrim Publik           BA

                Politikat Ekonomike dhe Turizmit   BA

                Kontabilitet Finance          BA

Ekonomiku Master Profesional

©                      Copyright © 2018  Universiteti “Eqrem Çabej”. Të gjitha të drejtat janë të mbrojtura.