Departamenti i Gjuhes Shqipe

      

Mirësevini në webfaqen e Departamentit të gjuhës Shqipe të Universitetit të Gjirokastrës!

Në hapësirat e kësaj webfaqe–je do të gjeni informacionet e nevojshme për organizimin, përbërjen, si dhe për guidat e programet e plota të studimeve që mbulon Departamenti ynë. Shpresojmë se do të mund të navigoni lehtësisht në faqet tona. 

Përgjegjëse e njesise baze: Prof.asoc.Spiridhulla Poçi

                                                                              spiridhulla_poci@yahoo.com