Departamenti i Biologji-Kimise

DEPARTAMENTI I BIOLOGJISE & KIMISE I   THEMELUAR ME 1980.

Mirësevini në webfaqen e Departamentit të Biologjisë & Kimisë të Universitetit të Gjirokastrës!

Këtu do të gjeni informacionet e nevojshme që lidhen me organizimin dhe përbërjen e departamentit si dhe me Programet e Plota të Studimeve që mbulon Departamenti.

Shpresojmë se do të mund të navigoni me lehtësi në faqet tona në të cilat do të gjeni gjithë informacionet e nevojshme.

Për çdo pyetje ju mund të kontaktoni në adresat e e-mail-eve të personelit akademik të departamentit.                          Ju faleminderit.

Përgjegjësi i departamentit:  Dr. Sadik Malo                                       sadikmalo@gmail.com