Bursa

string(693) "Smarty error: [in content:content_en line 311]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 311]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(433) "Smarty error: [in content:content_en line 337]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 337]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(791) "Smarty error: [in content:content_en line 653]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 653]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Klikoni me poshte qe te informoheni:

VKM NR 903 date 21.12.2016

Studentet e vitit II qe perfitojne burse per vitin 2016-2017

Studentet e vitit III qe perfitojne burse per vitin 2016-2017

LISTA E DOKUMENTAVE QE DUHEN PARAQITUR PER TE FITUAR BURSE

1.      PER FAMILJET NGA QYTETI 

·         Fotokopje e kartes se identitetit ose pasaportes

·         Vertetim studenti ( ku te cilesohet nese jeni studente me pagese, pa pagese , perserites)

·         Certifikate familjare

·         Vertetim per pagen dhe shtesat mbi te, per prinderit qe jane ne marrdhenie pune

·         Nqs prinderit  nuk jane ne marrdhenie pune vertetim per ndihmen sociale dhe shtesat nga zyra e perkrahjes sociale

·         Vertetim nga zyra e punesimit per prindin qe rezulton si i papune

·         Nqs prinderit marrin pension - vertetim nga Dega e Sigurimeve Shoqerore

·         Vertetim nga zyra e kadastres per pronesi ose jo te tokes bujqesore

·         Vertetim nga ZRPP per pronesi ose jo te pasurive te paluajtshme

·         Vertetim nga zyra e tatim taksave per zoterimin ose jo te veprimtarive private

·         Per motrat dhe vellezerit qe jane ne marrdhenie shkolle vertetim nga shkolla dhe te percaktohet nese perfitojne burse ose jo

·         Deklarate personale

2.      PER FAMILJET NGA FSHATI

·         Fotokopje e kartes se identitetit ose pasaportes

·         Vertetim studenti ( ku te cilesohet nese jeni studente me pagese, pa pagese , perserites)

·         Certifikate familjare

·         Vertetim nga komuna per  masen e ndihmes sociale ( e plote / e pjesshme)

·         Deklarate personale 

Te gjitha dokumentat e mesiperm, te jene te tre muajve te fundit

Dokumentat dorezohen tek Zyra e Juristit brenda dates   _______________