Dega e Marëdhenieve me Jashte dhe e Kerkimit Shkencor

Kryetar dege


                                                   Luiz Seiti                         lseiti@ugj.edu.al


Zyra e Marëdhenieve me Jashte 

Specialiste zyres se Marëdhenieve me Jashte        Evionda Skendi