ALUMNI njoftime dhe aktivitete

QËNDRA E SHËRBIMIT STUDENTOR OFRON NË AMBIENTET E SAJ AKSES INTERNETI, E-MAILI, CD, KATALOGË DHE UDHËZUES PËR ORIENTIMIN E STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT "EQREM ÇABEJ".

Qendra Europiane dhe Fondacioni Konrad Adenauer organizuan trajnimin 1 ditor në Universitetin “Eqrem Cabej” më datë 18 Maj 2018, në sallën e Mediatekës,me studentë të Fakultetit të Edukimit dhe Shkencave Shoqërore.             Foto Aktiviteti

Më datën 28 Maj 2018 u mbajt në Universitetin” Eqrem Cabej” pranë Zyrës së Këshillimit të Karrierës dhe Alumnit,Ora 11:00 një seancë trajnimi dhe këshillimi mbi start-upet si gjenerimi I ideve të sipërmarrjes sociale,analiza e tregut,zhvillimi i vlerës së propozuar,modelimi i biznesit,planifikimi financiar i biznesit              Foto Aktiviteti

Federata  Shqiptare  e Sporteve Universitare     bashkëpunim   me  pedagogët    e   disiplinave sportive     UGJ-së, organizuan   një  tur  aktivitetesh   sportive     disiplinat   volejboll  për   vajza   dhe   minifutboll    për   djem. Studentë    UGJ-së  u  bënë   pjesë   e  këtyre  garave   sportive    cilat  u  zhvilluan      bashkëpunim   me  Universitetin  Politeknik, Universietin  e  Korçës   si   dhe  Universitetin  e   Vlorës. Qëllimi  i këtyre   aktiviteteve   është    nëpërmjet   zhvillimit     garave   sportive      forcohet     bashkëpunimi   nëpërmjet  Universiteteve      ndryshme. Aktivitete    tilla  janë  një nga  politikat  dhe  praktikat  e UGJ-së   për   përparësitë     duhet     ketë  gjallërimi i  jetës  studentore  nëpërmjet  aktiviteteve  sportive.              Foto nga ndeshjet sportive

Në kuadër të 50 vjetorit të hapjes së Arsimit të lartë në Gjirokastër, qendra e Alumni-it dhe formimit të vazhduar, në bashkëpunim me federatën sportive të Universitetit organizoi aktivitetin në disiplinën Fut Salle(mini futboll), midis Fakulteteve të UGJ. Aktiviteti u zhvillua në datat 17,18,19.Prill.2018, në ambientet e "Pallatit të Sportit", Gjirokastër.                      

Aktiviteti                                                                   NJOFTIM

Ne dt 07.04.2017 ne ambientet e Universitetit Eqrem Çabej, u organizuan Ditet e Hapura te Universitetit per maturantet.

             

  Foto nga aktiviteti