string(626) "Smarty error: [in content:content_en line 313]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 313]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(626) "Smarty error: [in content:content_en line 635]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(119) "Smarty error: [in content:content_en line 635]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)" string(712) "Smarty error: [in content:content_en line 1034]: syntax error: unrecognized tag: mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(120) "Smarty error: [in content:content_en line 1034]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Bordi i administrimit është organ kolegjial vendimmarrës që mbikqyr dhe kontrollon veprimtaritë e UGJ, që lidhen me menaxhimin administrativ, financiar, ekonomik dhe të pronave të tij, i cili ushtron kompetencat e tij te percaktuara ne Nenin 16 të ligjit nr. 9741, datë 21. 5. 2007 “Për arsimin e lartë në Republikën e Shqipërisë” të ndryshuar dhe Nenit 16 te Statutit të Universitetit “Eqrem Çabej” të Gjirokastrës.


Bordi i administrimit përbëhet nga:
a) anëtarë të personelit akademik, së paku me gradë shkencore, të zgjedhur drejtpërdrejt nga personeli akademik i çdo njësie kryesore të institucionit;
b) anëtarë të caktuar nga Ministri i Arsimit dhe Shkencës, përfaqësues nga fushat e shkencës, ekonomisë, kulturës, autoritete të pushtetit qendror dhe vendor;
c) një anëtar, përfaqësues i zgjedhur nga këshilli i studentëve të institucionit.

Anëtarët, sipas shkronjës “b” të pikës 4 të këtij neni, caktohen dhe shkarkohen nga Ministri i Arsimit dhe Shkencës. Numri i anëtarëve të caktuar është një më pak se gjysma e numrit të anëtarëve të këshillit të administrimit. Këshilli i administrimit zgjedh kryetarin, prej anëtarëve të brendshëm të tij, me dy të tretat e votave të të gjithë anëtarëve.

Antarët e Bordit të Administrimit të Universitetit të Gjirokastrës janë :

·         Doc.Dr. Merita Isaraj    Kryetare Bordi

·         Ermelinda Durmishi

·         Odise Kote

·         Lindita Rova

·         Dr. Armand Hysi

·         Doc. Msc. Majlinda Bobrati

·         Ismail Zeko

           

       Shpresa   Çelaj             Specialist Sekretare arkivi  Bordi  Administrimit