Listat e plota paraprake te renditjes te kandidateve per te ndjekur studimet ne programet e studimit me karakter profesional 2 vjecar ne Universitetin "Eqrem Çabej"  per vitin akademik 2019-2020 Raundi dyte:

F.E.SH.SH.                       

                                                             Program Prof.2-vjeçar Edukatore

                                                             Program Prof. 2-vjeçar Udhërrëfyes turistik

                                                            Program prof. 2-vjeçar Librar dhe Bibliotekar  

F.Ekonomik                       

                                             Program prof. 2-vjeçar Ndihmës ekonomist

                                             Program prof. 2-vjeçar Asistent. Administrativ

                                             Program prof. 2-vjeçar Asistent Menaxher ne sherbimet turistike