1.  PERGJEGJES I GRUPIT MESIMOR-KERKIMOR I LETERSISE DHE QYTETERIMIT ANGLEZ

       Prof. Asoc. LEONARD RAPI            lrapi@uogj.edu.al

 

2.  PERGJEGJES I GRUPIT MESIMOR-KERKIMOR I GJUHESISE ANGLEZE

       Doc. Dr. Merita Isaraj                misaraj@uogj.edu.al

 

3.  PERGJEGJES I GRUPIT MESIMOR-KERKIMOR I GJUHES DHE KULTURES ITALIANE

       Doc. Dr. Irena Shehu                 ishehu@uogj.edu.al