Online student's services

Per tu regjistruar online te gjithe studentet e rinj per vitin akademik 2016-2017 duhet te klikojne me poshte:


Klikoni  të regjistroheni

Per te kontrolluar llogarine online çdo student mund te hyje dhe te informohet
me statusin  per notat detyra kursi pagesat data provimesh etj.


 Virtual Library

Gjithashtu mund te logohen te gjithe studentet e regjistruar me heret :


Click for login