Information

QËNDRA E SHËRBIMIT STUDENTOR OFRON NË AMBIENTET E SAJ AKSES INTERNETI, E-MAILI, CD, KATALOGË DHE UDHËZUES PËR ORIENTIMIN E STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT "EQREM ÇABEJ". 

              NJOFTIM

Ne dt 07.04.2017 ne ambientet e Universitetit Eqrem Çabej, u organizuan Ditet e Hapura te Universitetit per maturantet.