Faculties and Departments

Universiteti i Gjirokastres aktualisht eshte i organizuar ne tre fakultete:

·         Education and Social Sciences Faculty

·         Natural Sciencies Faculty

·         Economic Faculty

 

 Education and Social Sciences Faculty(E.S.S.F)

 • Departamenti Histori
 • Departamenti Gjeografi
 • Departamenti i Shkencave te Edukimit dhe Metodologjise se Mesimdhenies
 • Departamenti i Gjuheve te Huaja
 • Departamenti i Gjuhes Shqipe
 • Departamenti i Letersise Shqipe
 • Departamenti i Gjuhes, Letersise dhe Qyteterimit Grek

 Economic Faculty

 • Departamenti Administrim Publik
 • Departamenti Kontabilitet Finance
 • Departamenti Politikave Ekonomike dhe Turizmit

 Natural Sciencies Faculty(N.S.F)

 • Departamenti i Matematike  Informatikes
 • Departamenti i Matematike  Fizikes
 • Departamenti i Biologji-Kimise
 • Departamenti i Infermierise