Informacione

NJOFTIM

Mund të informoheni me projektin e hartuar për  "rikonstruksionin dhe shtesën e re të ish Shtëpisë së Ushtarakëve" duke klikuar si më poshte:

Pamje për rikonstruksionin  e godinës


Gjithashtu mund te informoheni duke klikuar mbi:                    PROGRAM TRANSPARENCE