Activities

In the days 11 – 12 May 2017 (Days of Accreditation)    The Agenda

Ne dt 14.02.2017 u zhvillua takimi informues mbi proçesin e akreditimit ne Universitetin Eqrem Çabej, organizuar nga njesia e sigurimit te brenshem te cilesise neUGj.

Klikoni per informacion te detajuar mbi:             Procesi i akreditimit UGJ

Takim informues me studentet e Masterit Profesional per prezantimin e programit per nxitjen e punesimit te te rinjve te diplomuar. Partnere Zyra Rajonale e Punesimit Gjirokaster.               Kliko foto per informim

#OpenDay në Gjirokastër - si një dritare e hapur është projekti që organizohet nga Ministria e Punëve të Jashtme - Republika e Shqipërisë në partneritet me Ambasadat e huaja të pranishme në Shqipëri, Universitetin "Eqrem Cabej" Gjirokaster për t’u ofruar studentëve shqiptarë informacion mbi studimet universitare jashtë vendit, mundësi për bursa, ide për shkëmbime studimesh, dhe dije se si duhet të përgatitemi për një botë e shoqëri të hapur.                          Kliko foto per informim

Universiteti "Eqrem Çabej" Gjirokastër në bashkëpunim me piktorin e njohur kosovar Xhevdet Spahia dhe Shoqatat "Rinia Europiane Gjirokaster" dhe Unioni i Shoqerise Civile  çelin ekspoziten me tematike " Arti nuk është luks por jeta vet".

Xhevdet Spahija me pikturat dhe ekspozitat e tij është njohur në disa qytete të vendit. Qëllimi i tij është njohja me botën artistike të artistëve kosovarë, kjo e derdhur nga peneli i tij, si dhe paraqitja e traditave kosovare.

Piktori Spahija ka ekspozuar punët e tij në disa vende europiane duke zgjuar interes të veçantë te dashamirësit e artit.

Foto nga aktiviteti

Ditën e diel dt. 01.10.2017 në ambientet e UGJ u zhvillua nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Universitetit tonë dhe Universitetit të Gjuhëve të Huaja të Pekinit.                                              Kliko: Marrëveshja e bashkëpunimit